Twitter ♥ politik

Kul mitt twittrande uppmärksammas. Sociala medier bra sätt uppmärksamma och ibland till och med påverka politiken. Jag har bloggat tidigare om att jag använder mig av social medier som en stor del för att komma ut med mitt politiska budskap. Skånskan skrev då ”Fortfarande efter så många år är Gudrun Schyman och Göran Hägglund väljarkommunikationens nestorer. Även Kristdemokratiska riksdagsledamoten Caroline Szyber är riktigt duktig. Det är en intressant fråga varför ett så litet parti som KD är extra duktiga på kommunikation?”

Foto: Gunnar Zetterman på mig in twitter-action 😉

Under kommun- och landstingspolitiska dagarna kommer jag hålla delta i panelsamtal om sociala medier. Precis på samma ämne som Skånskan tar upp. Jag tror att Twitter tycker om politik och politiken mår bra av att diskuteras brett såsom på Twitter. Bra för politiker att lära sig vara kortfattade också. Annars har jag också efterfrågat mer aktivitet i kommentarsfälten, gästbloggar ofta, talat om varumärke och valkampanj på sociala medier, videobloggat samt skrivit om hur jag tänker gällande Facebook.

HUR FÅR VI FOLK ATT GILLA KRISTDEMOKRATERNA?
Sociala medier och internet är viktiga kommunikationsvägar för att nå potentiella väljare, väcka intresse, öka engagemang och föra dialog. Hur kan du använda dem? Hur opinionsbildar du bäst på nätet? Hur bygger vi vårt varumärke tillsammans? Lyssna till den senaste utvecklingen inom området, hur en idéorganisation kan nyttja dessa på bästa sätt och hur vi formar en kommunikationsstrategi för att säga rätt sak vid rätt tillfälle på rätt sätt.

Medverkande: Emanuel Karlsten, Expressen och tidigare Dagen, Caroline Szyber, riksdagsledamot, och Erik Sjöstedt, it-ansvarig på Kristdemokraternas parti- och riksdagskansli.
Moderator: Mia Widell, kommunikationschef

Följ mig på twitter här!

Var social, dela med dig!
, ,