Kristdemokraternas rättspolitiska talesperson till Malmö

– Det finns inga enkla lösningar på situationen i Malmö. Jag ser fram emot att på plats få tillfällen till många samtal med personer som på olika sätt berörs av situationen. Det är viktigt att vi politiker inte stirrar oss blinda på kortsiktiga åtgärder, som självklart är helt nödvändiga, utan också förmår lyfta blickan och fråga oss hur vi kan agera för att skapa lugn på lång sikt.

Det säger Caroline Szyber, riksdagsledamot och rättspolitisk talesperson (KD), med anledning av hennes besök i Malmö tisdag-torsdag.

Kristdemokraternas rättspolitiska talesperson Caroline Szyber besöker under tre dagar Malmö för att på plats skaffa sig så mycket kunskap som möjligt om situationen. Under tisdagen och onsdagen kommer hon ha informella möten med personer som på olika sätt arbetar inom rättsväsendet. På torsdag gör hon tre studiebesök tillsammans med Otto von Arnold och Tuve Skånberg som båda är ersättare i riksdagens justitieutskott samt riksdagsledamöter från Skåne. Torsdagens besök är hos biträdande länspolismästaren i Malmö, KRIS (Kriminellas revansch i samhället ) och Fryshuset.

Update:

Är på besök i Malmö och har precis varit med i P4 i ett samtal med Morgan Johansson om situationen i här. Här bloggas om ett intresant möte på Fryshuset.

Var social, dela med dig!
,