Glad midsommar!

I onsdags var det avslutning i riksdagen. Det betyder dock inte att det är sommarlov, i vart fall inte för oss alla. Vissa väljer nog att logga ut. Det får då stå för dem i förhållande till deras väljare. Di.se ringde mig och jag har även redogjort kort på Twitter om mina planer. Läs artikel här.

Dels håller EU-nämnden på till slutet av juli och dels har jag massa andra planer. Jag kommer åka på studieresa sen Almedalen. Efter det tre veckor semester, sen Pride och massa annat som händer i Stockholm, skriva motioner, debattartiklar, sedan studieresa till Paris och konferens med Ecpat. Utöver detta kommer jag fortsätta min rättsturne i Sverige och besöka rättsväsendet; polisen, åklagare, domstolar, kriminalvård på olika delar i landet. Läs mer om min rättsturne som jag skrivit om tidigare.

Vill ni följa mig kommer jag som vanligt blogga, twittra och lägga upp på min Facebook fanpage. Samt bilder på Instagram, bara att följa!

Glad midsommar!

Var social, dela med dig!
, ,