Entreprenörsmöte – en valrörelse och politik för entreprenörer

Har varit på en otroligt intressant dag. Entreprenörsdag som Svenskt näringsliv anordnade, de samlade Sveriges 300 mest engagerade företagare, de 30 mest inflytelserika politiska bloggarna och riksdagspartiernas näringspolitiska talespersoner för att lufta aktuella företagarfrågor inför valet.

Diskussionerna gick heta runt borden, på facebook, på twitter och Newsmill. Samtalen gick runt regelkrångel, möjligheten att kunna göra vinster för företag inom välfärdssektor, lägre skatter, miljölagstiftning, offentliga upphandlingar och företagsklimatet i allmänhet.

Många bra artiklar på Newsmill, även jag har skrivit artikel som publiceras inom kort.

Här kan ni läsa mina svar i en enkät från Företagarna.

Var social, dela med dig!
, ,