Tack för allt stöd – ni vet vilka ni är

Jag vill verkligen tacka er alla som kryssat mig och stöttat mig och min personvalskampanj! Allt stöd har betytt oerhört mycket!
Jag är trött men väldigt glad att vårt hårda arbete lönat sig för att vi gick fram i Stockholm och får ett riksdagsmandat, på onsdag blir klart hur fördelningen blir.
Bilder från intervju på
SVT där jag talade om valets viktigaste fråga: skolan, jag som talar så mycket om att det varit för lite framtidsvisioner i detta val blev glad att folket valt skolan som viktigaste frågan. Sedan berättade jag om mina hjärtefrågor.

För mig vars familj kom till Sverige som politiska flyktingar är det en stor sorg att Sverigedemokraterna kommit in i riksdagen. Nu startar en kamp för att detta blir de enda fyra år de får i riksdagen. Vi politiker har ett ansvar för att det gått såhär, jag hade gärna sett att fler tagit debatten mot SD, varför var det så få som ifrågasatte deras siffror? Påvisade fel? Vågade ingen? Sedan har även media en stor roll, dels genom att tv4 visa reklamfilm, Aftonbladet lät SD publicera debattartiklar, Debatt lät Gudrun Schyman debattera mot Åkesson och Almedalsdiskussion på TV i Aftonbladet, allt detta har hjälpt partiet att odla martyrrollen. Nu ska den stämpeln bort och nu ska vi och media studera deras politik som alla andra partiers med början hur man kan ha en budget där de räknat fel på på 59 miljarder. Det finns inte reella besparingar. Att skylla arbetslöshet på migrationen är helt fel och det finns inget samband, se på länder som har en generös migrationspolitik som Kanada. Välfärden byggs av arbete vem som än utför det, Sverige stannar utan vår mångfald.

Var social, dela med dig!
, ,