Årskrönika – intensivt men spännande år

Alla skriver årskrönikor nu, det finns mycket att minnas från detta år och det blir intressant vad vi kommer komma ihåg från 2010 framöver. Året med askmolnval, kungabröllop, snökaos, OS, kunglig otrohetsjälvmordsbombare i Stockholm, wikileaks. Det finns mycket att skriva om, för mig har det varit ett intensivt men mycket spännande och roligt år. En bild säger mer än tusen ord så därför klipper jag in två bilder, en på Twitter och en på bloggen, som sammanfattar min aktivitet. Dock när jag ser orden verkar det enbart samanfatta de sista blogginläggen och tweetsen, så alla som var sociala på twitter finns med;-) Kommer göra ett bildkollage framöver med foton från det gångna året och när jag smält året kommer en skriftlig tillbaka blick. Tack för hjälpen med nedan bilder Marcus Olsson

Gott nytt år!

Wordle: CarolineBlogg

Wordle: CarolineTwitter

Var social, dela med dig!