Snart öppnar riksdagen

Jag är redo för ett nytt riksdagsår.

 Tog ned alla artiklar och pressklipp från pressväggen tidigare i veckan. Orkade inte räkna alla, så vägde dem istället. 1,5 kilo! Varit ett intensivt men bra första år i riksdagen!

Fick fråga idag i vilken jag kommit ut i/debatterat mest i media detta år. Jag skulle säga valet i Vitryssland och situationen efteråt, KD Stockholm stad och läns medverkan på Pride samt läktarvåldet och anmälningsplikten på delad plats.

Tänkte göra en verksamhetsberättelse men det får bli nästa år i så fall med bättre anteckningar om alla möten, studiebesök, manifestationer jag talat vid, kampanjer osv.

Igår träffade jag Unionen och hade planeringsmöte med KDU Stockholm. Imorgon bär det av mot Uddevall där jag ska tala om valet i Vitryssland/Belarus på en rotaryförning och i en gymnasieskola samt göra några studiebesök med kommunalrådet Magnus Jacobsson. På måndag bär det av mot resa med jusitieutskottet i 3 dagar sedan veckan efter dags för kick-off och sedan öppnar riksdagen igen.

Var social, dela med dig!