Veckan som gått

Har varit en intensiv vecka efter en helg i Vilnius där jag träffade vitryska oppositionen. Måndag gick i biståndetstecken hade möte med Kic samt ActionAid. På kvällen var jag med i Kvällsöppet och talade om en civilkuragelag. Jag har debatterat detta mycket tidigare.

Jag omnämnd i ledare i Skånskan, 23/3, med anledning av en upplevelse av utländska politiker som tappat verklighetsförankring. ”Det väckte mycket uppmärksamhet när det visade sig att Nordeas VD Christian Clausen tjänade tio gånger så mycket som statsminister Fredrik Reinfeldt, men Wahlroos menar alltså att problemet snarare är det motsatta: att svenska politiker är underbetalda.
Det är de i internationella sammanhang: Kristdemokraten Caroline Szyber berättade att ett utländsk politiker ville bjuda henne på kaffe för att hon tjänade så dåligt … Men de flesta väljare och politiker för den delen, är nog rätt nöjda med de blygsamma svenska klyftorna.”

Var del av den 10e mest uppmärksammade nyheten i förra veckan och stod enligt Riksdag och departement för veckans citat.


Sen har det varit en massa möten hela vecka, jag har hunnit skriva lite grann (önskar mig mindre möten och mer tid för att skriva). Idag gjort en intervju som kommer på radio i sommar under EM om supporterkulturen.

Tidgare i våras gjordes en intervju i magasinet Les Affairs den publicerades i veckan.

Var social, dela med dig!
,