Alla dessa enkäter

Nu när riksdagen snart öppnar är det många som undrar vad vi riksdagsledamöter gjort under sommaren. Jag berättar mer om vad jag gjort i sommar än om ledigheten då jag varit ledig i 4 veckor och annars jobbar sedan riksdagen stängdes. Jag uttalar mig till Nyheter24 som uppmärksammar min studieresa till Nordkorea samt vilken fråga jag tror blir höstens viktigaste.

– Frågan om arbete – arbetslösheten, ungdomsarbetslösheten, långstidsarbetslösa, arbetsmarknadspolitiska åtgärder, a-kassan med mera, kommer att vara viktigast, säger Caroline Szyber (KD).

1. Under vilken tid har du varit eller kommer du att vara helt ledig? Ange datum eller vilka veckor.

Jag hr varit ledig mellan 21-25 juni samt 9-30 juli, kommer också vara ledig 10-11 september

2. Hur många dagar har du deltagit i eller kommer du att delta i aktiviteter kopplade till riksdagsuppdraget? Ange vilka aktiviteter och hur många dagar det handlar om.

Alla dagar då jag inte varit ledig enl ovan. Stort fokus under dessa veckor haft och kopplat till min valkrets dvs Stockholm stad men också fördjupning i rättsfrågor då jag sitter i jusititieutskottet.

26-3 juli Studieresa

4-8 juli Almedalen

31 juli-4 augusti Pridefestivalen, debatter, stå i vårt tält, intervjuer mm

Från 6 augusti fram till riksdagensöppnande har jag jobbat som vanligt men då vi inte haft utskott har jag haft ett fokus på att skriva motioner, förbereda hösten, skriva debattartiklar, jobba med politikutveckling och gjort studiebesök. Haft kick-off m riksdagsgruppen, rest i landet och varit på konferens. Innan riksdagen öppnar åker jag på en studieresa 3 dagar till Paris med vapenexportkontrollrådet och på en konferens med Ecpat 2 dagar.

3. Hur många veckor tycker du det är rimligt att riksdagsledamöter är helt lediga under sommaren?
5 veckor

———————————-

Likaså fick jag en enkät med frågan vad som är meningen med livet. jag svararde:

Meningen med livet är att hitta någon att dela alla upplevelser och tankar med.

Vad tycker ni?

Var social, dela med dig!
, ,