Tack fantastiska kampanjare!!!

valfinal

Hemma efter att ha stått och delat valsedlar utanför vallokal. Ska ta en snabb dusch och en stor kopp kaffe innan jag beger mig till valvakan. Ännu har vallokalerna inte stängde men jag vill redan nu som distriktsordförande tacka alla kampanjare! Vilket jobb ni gjort – så glad och stolt!! Tack alla som delat material, alla som stått i valstuga, alla som delat valsedlar idag, alla som svarat på frågor, alla som ordnat seminarium, alla som deltagit i debatter, uppmanat släkt, vänner och bekantar att rösta och kryssa, ordnat torgmöten, hejat på! Otroligt fotarbete! Tack! Ni har gjort ett otroligt arbete och utan er ingen valrörelse för vilken valrörelse det varit! Vilken slutspurt! KDU som tryck ner det sista materialet i brevlådor! Känns så bra inför valet!!

Återigen tack!
Caroline Szyber, distriktsordförande KD Stockholm Stad

Var social, dela med dig!
,