Debatter och intervjuer

blogg
Spelade i torsdags in program med bloggaren Dessie som träffar en från varje parti ställer frågor som läsarna skickat in. Mycket bra intiativ för att fler ska få kunskap om vad de olika partierna tycker och rösta!

Debattinbjudningarna börjar som sagt äntligen att komma, denna om mäns våld mot kvinnor sker nu onsdag på ABF är öppen för alla. Ni är hjärtligt välkomna! En viktig nyhet för att stärka kvinnor, skyddad id vid våldtäktsmål + rätt till poliserskot när de ska hämta sina tillhörigheter.
Imorgon måndag debatt på Judiska församlingen och en till på söndag ordnad av flera organisationer är inte öppna. Kommer framöver fortsätta skriva om kommande veckans schema.

Valstuga på onsdag 16-17.45 sen debatt som sagt och torgmöte på Karlplan på fredag eftermiddag.

var med i Brottscentralen i veckan och talade civilkurage.

Var social, dela med dig!
, ,