Valupptakt och affischering!

valupptakt

natt

Japp valrörelsen är igång i fredags torgmöte på Karlaplan på eftermiddagen, lördag öppnades valstigan vid Sergelstorg/Soltorget av partiledare Göran Hägglund och sen valupptakt vid Hötorget. Vid midnatt var det sedan dags för affischering! Så nu börjar nog även Stockholmarna känna att det är valrörelse! Nu börjar det komma upp fler affischer! I natt var vi ganska ensamma medan ni sov tapetserade jag stan!

Tack till bästa kampanjteamet och bästa ungdomsförbundet och alla medlemmar i lokalavdelningarna för att ni hjälp till sätta upp affischer! TACK!!

Nu börjar det skickas bilder på mina affischer ta gärna en selfber (dvs du själv och Szyber (jag vet riktigt dåligt namn) men ta en kaffe m mig finns bl a framför Dramatentrappan, Karlaplans fontänen, Östermalmstorg hela tiden!!

Missa inte min kandidatpresentation hos SVT, tycker vi lika?

Var social, dela med dig!
, ,