En mandatperiod till som riksdagsledamot

Stockholms kommun & län är nu helt färdig räknat och jag får förtroendet att vara riksdagsledamot i 4 år till!! Tack för förtroendet!! Nästan 4% personkryss i Stockholms kommun! Väldigt stolt över det!! Tack alla som #kryssaszyber hela 1561 st kryss blev det i riksdagsvalet. Kommunen räknas ännu.

Förutom att tacka de som jobbat med valrörelsen kampanjteam och ombudsmän som jag åt tack-för-att-ni-gjort-ett-grymt-bra-jobb lunch med förra veckan så vill jag som distriktsordförande tacka för allt jobb i denna valrörelse! Det gäller även kandidater och medlemmar och lokalavdelningar samt associerade förbund KDU, KDK och Senior!

Sen vill jag tacka några som hjälp mig lite extra i denna valrörelse – tack Emma-Louise som hjälpte mig dela material, tack min lilla familj Freddy och Leon som varit fantastiska, mina föräldrar och extra tack till pappa som delat material, hjälp till sätta upp affischer och hjälpt oss med livspusslet. Tack Gunnar för alla foton och videos du tagit i valrörelsen, tack Lars för endorsement på Facebook och stort tack Anders för endorsement och stöttning till kampanjen!

Nu väntar en lite ny roll som oppositionspolitiker i nytt arbetsrum i riksdagen kommer sitta i gamla riksdagshuset. I fredags hade vi partistyrelse hela dagen och jag var också med i Lantzkampen där jag ännu en gång tog hem vinsten tillsammans med Hans Linde fr V ibland funkar lite oväntade partikonstellationer 😉

lantz

Under veckan tagit ned affischerna, på mina affischer stod det: Bevara Rut och Rot, något jag kommer att driva i opposition! Intervju om vikten av att bevara dessa i tidningen Kristdemokraten, hur viktiga de är för jobbskapandet men också för människors livspusslet.

Rut

Var social, dela med dig!