Hoppas på förnyat förtroende

exp

Från utfrågningen igår hos Expressen. Jag är stolt, nöjd & glad för allt det jag lyckats med under dessa 4 år men känner jag har så mycket mer att ge. Jag hoppas på ert förtroende imorgon står som nr 3 på riksdagslistan i såväl Stockholms kommun som Stockholms län och finns också på alla kommunlistor i Stockholm stad. ‪#‎kryssaszyber

Träffade idag partivänner från Belarus och Ukraina, blev påmind om alla som inte röstar i Sverige och blir arg. I andra länder kämpar de för en rättighet andra tar för givet. Riktigt bra torgmöte med Lars Adaktusson och Erik Slottner idag på Karlaplan. Sen riktigt mycket folk på Norrmalmstorg. 4 år till med Alliansstyre är vad Sverige behöver! Vi jobbar på in i det sista för varje röst!!

Tack också Armeniska riksförbundet för endorsment! http://www.armeniska.se/

Nu sova imorgon delar jag valsedlar utanför Östra Reals gymnasium under större delen av dagen

Var social, dela med dig!