#Kryssaszyber

6 dagar

Ett mycket bra valmöte igår på Östra Real. Valfrihet, frihet och trygghet viktigt för oss. Vi står upp för vad vi tror på! ”Caroline Szyber efterlyste mer av en värderingsdebatt och politiker som står för det som de tror på. Alltför många partier och politiker anpassar sig efter opinionsundersökningar och tvekar i frågor som till exempel valfrihet och mångfald inom vård, skola och barnomsorg. För Kristdemokraterna är det viktigt att människan är i centrum, inte systemet, konstaterade Caroline. Mer stat och mindre människa tycks vara många andra partiers paroll.” Läs mer om mötet här.

Bra valmöte som gav energi inför valspurten! Stort fokus och beslutsamhet att vi kan ta hem det här, 5 dagar kvar! För ett Sverige där valfrihet, trygghet och människan står i centrum! (tack @fm för bra idé t affisch)

kryssas

Fått frågor kring att kryssa mig. Jag är valbar i hela Stockholms kommun och län, står på plats 3 på riksdagslistan bara att kryssa eller rättare sagt vill ni vara säkra på att jag får plats i riksdagen så ska ni sätta ett kryss framför mitt namn.

Sen står jag också på kommunlistan
Norrmalm-Östermalm-Gamla Stan
Plats 8. Caroline Szyber, 32, Riksdagsledamot, Jurist, Stockholm
Södermalm – Enskede
Plats 28
Bromma-Kungsholmen
Plats 27
Östra Söderort, Västra Söderort
Plats 22
Yttre Västerort
Plats 23

Var social, dela med dig!
,