Livet i/och med sociala medier

Ibland får jag frågan varför jag är så aktiv i sociala medier. Svaret är enkelt det är kul att följa andra, föra en dialog, för ut ett budskap. Som idag när jag lyssnade på P1 debatt och blev upprörd. Skönt se andra som blev det. Skönt se andra som retweetade vad jag skrev. För det var ett tag sen jag blev så upprörd när jag lyssnade på radio. Blev så upprörd på Guillou. V‪ad baserar Guillou sina egna överdrifter på? i @P1Debatt Har han ens talat med några judar i Sverige? Nej skulle inte tro det. Han säger att antisemitismen är utrotad i Sverige. I hans egna lilla bubbla kanske. Återigen blir så fruktansvärd upprörd. #P1debatt

Från ett program som gjorde mig upprörd till ett som gjorde mig glad – Melodifestivalen och där uppmärksammades mitt twittrande.

Hon får medhåll av Caroline Szyber (KD), riksdagsledamot.

”Måns tar hem detta helt klart!”, twittrar hon.

Var social, dela med dig!