En bild säger mer än tusen ord – valrörelsen i USA

Är i USA i 10 dagar för att studera valrörelsen i New York, Washington och Austin. Först intensiva men intressanta dagar i New York. Valrörelsen trappas upp i USA!

I New York besökte vi Wallenberg monumenten är mycket fint! Hans portfölj + fem stenar som symboliserar en hand. En man kan förändra mycket. Sen besök på FN och på den svenska representationen. Samt besök på Ground Zero och besök på Dreamcenter, mer känt som Adopt The block som hjälper rusta upp kvarter. Första mötet i NY med Emma som flyttat hit för att kampanja är Obama. Och jobba med Rättvisemärkt. likaså möte med journalist som jobbat på PSN, NBC & Fox news hon berättar hur media följer valet.

En bild säger mer än tusen ord så gjort ett bildkollage.

Nu i Washington dit jag tog tåget till igår. Träffat en tidning och besökt museum och Vita huset. Columbus day idag så en del stängt men arbetslinjen finns även i USA så folk tar sig tid och träffar oss.

Var social, dela med dig!