Stolt – vald till ersättare i partistyrelsen!

För er som följer bloggen regelbundet har nog märkt att den inte blivit uppdaterad på några veckor – jag har nämligen varit med om det största man kan hända – blivit förälder. Födde en liten pojke i augusti och kommer vara föräldraledig till mars. Har i och för sig fuskat lite redan och varit på några möten med lillen i vagn eller bärsjal.

Valde i år följa rikstinget på distans via tv och sociala medier. Det har varit många intressanta debatter och politiska beslut. Sen valdes delar av partistyrelsen och jag var mycket glad när jag fick frågan om mitt namn fick föras fram som ytterligare kandidat utöver valberedningens förslag. Lyssnade igår på fina pläderingar – tack! Idag valdes jag till ersättare i partistyrelsen – känner mig så stolt och glad! Tack alla som röstat!

Var social, dela med dig!
, ,