Oroad över ökande antisemitismen

BuOFIDwIQAEw-hb

Alla poster man skriver är inte roliga, alla bilder är inte färgglada utan ibland är det svartvit. Det finns en ökad oro bland mina vänner, nära och kära. En berättigad oro och en oro som måste tas på allvar.

Otroligt oroad över ökande antisemitismen i Sverige och Europa, bra att Akuellt tog upp ämnet ikväll och Willy Silberstien, ordförande för Svenska kommittén mot antisemitism var mycket bra. Jag skrev detta om antisemitism 2010, tyvärr känns det inte som det gått åt rätt håll de senaste åren. Jag kom ihåg när jag skrev blogginlägget och en sak som jag tog med mig var detta:
Willy Silberstein tog upp de farliga med att efter likgiltigheten kommer acceptansen. Detta är farligt. Idag har det gått så långt att judarna i Sverige accepterat att det är stor säkerhet när de besöker synagogan på en judisk högtid och att det är på egen risk man låter sin Davidstjärna man bär runt halsen synas. -Vi får aldrig acceptera något bara för pågått utan vi måste fortfarande reagera, sade Willy Silberstein.

Var social, dela med dig!