Bevara RUT och ROT

Rut

Budskapet på mina affischer är tydligt -Rör inte Rut och Rot. Mycket bra artikel i Aftonbladet om varför Rut behövs!

Rut-avdraget som Alliansen infört har handlat om att förenkla människors liv, att se till att folk får ihop sina livspussel. Att underlätta för äldre exempelvis för dem som bor i hus att få hjälp med stäning eller på vintern snöskottningen. Hjälpa barnfamiljer få mer tid till varandra genom att få hjälp med städning.
Det har på kort tid visat sig att Rut-avdraget lett till att svarta jobb blivit vita och att attityden till att köpa svart städhjälp hårdnat. För ett bra pris vill folk göra rätt för sig. För den som jobbar vitt innebär detta också många fördelar; sjukpenning, föräldrapenning och pension.

11

11 dagar kvar! Vilket väder, vilken toppen dag det varit i valrörelsen! Bland annat bra riktigt bra torgmöte med Alf Svensson och toppkandidater från Stockholm. Och hunnit affischerat lite till!För övrigt när jag skulle jag fixa till en av mina affischer som hängde helt snett så klippte ner den för att sätta upp igen. Då kom en man fram & frågade vad jag gjorde. Jag svarade och sa det är min affisch. Han sa ”ville försäkra mig om att dina affischer får sitt kvar du gör bra jobb”. Och så alla dessa mms och meddelanden jag får om att jag fått väljares förtroende. Jag går och lägger mig mycket nöjd och full av tacksamhet idag.

Var social, dela med dig!
, , ,