Valstugor och torgmöten

alf

Jag är inte bara kandidat i Stockholms kommun till riksdagen utan i hela länet. Det gör att det blir en hel del besök i länet också varit på Lidingö, Vaxholm och i måndags i Huddinge och tala rättspolitik bl a villainbrott med fastighetsföreningar och andra som var intresserade. Igår stod jag i valstugan vid Sergelstorg några timmar på eftermiddagen, idag har vi stort torgmöte med Alf Svensson på Karlaplan. Alf Svensson kommer att hålla inspirerande valtal och ställer frågor till oss kandidater på så välkomna till Karlaplan kl 16-17 imorgon. På torsdag åker jag till Nynäshamn, på fredag förmiddag valstugan vid Sergelstog och eftermiddag Karlaplan, lördag Bromma, Ekerö och Stockholms city, söndag Nacka, Sickla köpcentrum kl 12, Saltsjöbadens centrum kl 14 och sen vidare till Täby. Utöver detta väldigt många debatter vilket jag nästan tycker är det roligaste med valrörelse.

Missa inte heller mina svar i SVT valkompass.

Igår var jag också på Bromma. Snart släcks de sista ljusen på Bromma… I alla fall om MP & V får bestämma. #bevarabromma
När jag lagt upp dessa bilder på Twitter vart det direkt en otroligt raljanta ton från MP, speciellt deras ungdomsförbund. I övriga Europa bygger man fler flygplatser, speciellt nära stan, och i Sverige ska vi då lägga ned den. Vilka andra vill ni lägga ned för läggs Bromma ned kommer flera andra lokala tvingas lägga ned för det finns inte tillräckligt med tider från Arlanda.

bromma

Var social, dela med dig!
,