Civilutskottet – aktivt utskott

12631483_940109942691759_5208879921630348745_n

Förra veckan besökte Civilutskottet Mark- och miljödomstolen, i tisdags hearing om miljömärkning, idag besök på Skatteverket. När det inte finns så många propositioner eller motionsbetänkanden försöker vi själva ta initiativ till studiebesök, gemensamma möten, hearing mm ‪#‎aktivtutskott
Här kan ni läsa rapporten om den översikt över de miljömärkningar av produkter som finns i Sverige & nordiska länderna. Och här se öppna utskottet som webb-sändes

Annars är det fullt fokus på bostadspolitiken och årsmötestider, i tisdag var jag ute på Lidingö och talade – bostadspolitik så klart och igår var helt utskottet hos SABO och på lunchen stod jag värd för ett rundabordsamtal om bostadspolitik.

Imorgon är jag utskottsordförande, dock med lite andra ledamöter än vanligt – det är nämligen ungdomsriksdagen.

Var social, dela med dig!
,