Out of office

Några har hört av sig och tyckte det varit lite väl tyst på bloggen, det stämmer jag är föräldraledig. Hann lämna in flest motioner av alla i kristdemokratiska riksdagsgruppen och jobba med skuggbudgeten. Sedan ville sonen jag skulle få lite semester så gick mååånga dagar över tiden. I oktober kom han – Noah. Vi har myst, gått massa barnvagnspromenader, varit i fjällen, och hittat på massa spännande saker. Ibland har vi också varit på något julbord och då omnämndes tom lille sonen i internationell media! Han har fått följa med på några möten, kaffelatte-mamma har han som dricker kaffe både med andra föräldralediga men gör också någon intervju här, här och där. Sen har jag ibland känt det kliat i fingrarna då har det blivit en och annan debattartikel också.

I maj är jag tillbaka för fullt igen! Under föräldraledigheten uppdateras Twitter, Facebook och Instagram desto oftare!

Var social, dela med dig!