Sexigt i Almedalen!

Jag tänkte att jag i nyhetstorkan skulle uppmärksamma en nyhet från förra veckan. En viktig sådan dessutom, nämligen att jag blev tredje sexigaste på Nyheter24:s lista, glad att jag är kvar på pallen men undrar varför jag tappade sen förra året 😉

När fjolårets sexigaste politiker Caroline Szyber får reda på att hon tappat två placeringar från förra årets lista visar det sig att hon är mindre nöjd.

– Nej, så sjukt dåligt, säger hon till Nyheter24 skämtsamt och verkar ändå glad över att fortfarande finnas med på listan för tredje året i rad.

Kristdemokraten har nyligen varit i Nordkorea och Kina. Att hon vågar ta ställning mot att diktaturer får idrottsmästerskap är något som Nyheter24 tycker är ytterst sexigt. Och trots att hon inte längre är Sveriges sexigaste politiker tar Szyber ändå hem flera sexigastpoäng, bland annat på grund av att hon vill ha in KD i Pride.

Vad är sexigt för dig?

– Det är sexigt med någon som vågar stå upp för vad de tror på. De som står upp för sin sak, men ändå kan skilja på sak och person tycker jag är trevliga.

Läs hela artikeln här och nyheten kom också med i internationella The local, svenska nyheter på engelska.

På en annan lista nämligen Expressens fick jag ännu bättre placering, nr 2!

Jag blev mest glad över motiveringen!

Var social, dela med dig!