Förnya inte avtalet

Regeringen måste säga upp avtalet, Saudi visar redan nu sitt rätta ansikte och vill inte ens vi ska diskuterar deras brist på MR & demokrati.

I Ekot idag. I Ekot klockan 15 och 16 uttalade enbart jag mig, senare flera andra Allianspartierna.
Caroline Szyber, kristdemokratisk riksdagsledamot, säger till Ekot att Saudiarabien i och med sitt agerande inte visar upp någon som helst önskan till dialog kring brist på mänskliga rättigheter och demokrati, och att Sverige då inte ska ha någon handel med landet.

– Jag hoppas att regeringen redan nu på torsdag på regeringssammanträdet markerar genom att säga upp det här avtalet, säger Szyber.

Sydöstrans ledare tar upp frågan och nämner mig.

När vi ändå är inne på utrikespolitik verkar TV4 ta den lätta vägen och istället för att stå upp för de program de spelar in och enskilda åsikter som uttryck där ta bort programmen så fort det blir kritik. Mycket olyckligt.

Var social, dela med dig!
, ,