En sommar med stora frågor på Agendan

Riksdagen stänger för sommaren om en vecka men full fart innan dess med utskott, möten, höstplanering, budget, motioner och även efter med studieresa, med Almedalen och EU-nämnden som sammanträder flera veckor till. Brexit kan också leda till flera extra möten. Jag tror tyvärr det blir en Brexit även om jag självklart hoppas så inte är fallet. Så snart sommar men inte ledighet för det är en sommar med stora frågor på Agendan.

Några media-nedslag jag gjort och inte lagt upp på bloggen:
Uttalar mig i Dagen om filmen Watching the moon at night som jag sett och tycker är sevärd

Redan för ett år sedan hölls en specialvisning i riksdagen. Kristdemokraten Caroline Szyber såg den då och hon säger till Dagen:

– Jag tycker att det var en väldigt stark och tankevärd dokumentär som gav perspektiv.

Missa inte offentliga utfrågningen som civilutskottet haft om Är familjerätten i takt med tiden?
Som nu finns på svt

Var social, dela med dig!