Ett val om värderingar

Det här valet handlar om värderingar. Därför var jag ikväll glad att få talat om den nya lagen mot barn- och tvångsäktenskap som snart kommer. Om fler åtgärder mot hedersrelaterat förtryck & våld. Mitt anförande i kammaren i våras. Bra regeringen lyssnade in vårt tillkännagivande om att täppa igen ventilen och inte tillåta utländska barnäktenskap

Valrörelse är en intensiv och blandad period, studiebesök, debatter, torgmöten, valstuga. Jag har även kört tre stycken political homeparties / political house parties. Alla nya sätt diskutera politik under är bra!
Vi testade också ett nya konceptet – walk and talk, en intressant rundvandring vi gjorde på Östermalm i lördags. Elisabeth Ericson berättade så intressant om platser, byggnader men framförallt människor! Blev intressanta samtal under tiden om bostadspolitik, stadsbyggnad, arkitektur & bostäder i vårt samhällsbygge. ‬

Igår kväll nya sortens utfrågning. Politiskdebatt på nätet på Byggahus.se frågor om flyttskatt, strandskydd, Attefallhus, elinstallation och mycket annat.

Var social, dela med dig!