Visionshus

Idag fick jag äntligen presentera mitt visionshus. Ett kul projekt ihop med @bskarkitekter och @veidekke_se där jag tillsammans med dem fått ta fram KD visionshus. Jag har en vision om fler trädgårdsstäder, med flexibla hus. Där unga kan dela en lägenhet 6-8 stycken för att bo billigt. Där barnfamiljen kan växa, där äldre kan hyra
ut en del AB bostaden. Men det handlar också om hur jag skulle bygga ihop Bronsdal som är ett påhittad stad men som påminner om många förorter och mindre städer. För mig har det varit viktigt att vi bygger ihop samhällen, viktigt med liv mellan husen, byggt med människan i centrum med värd, omsorg, service nära människan.

Övergripande tre mål
1. Bygga billiga flexibla bostäder så att människor kan få sina bostadsdrömmar förverkliga.
2. Bygg för en stark social infrastruktur med vård, omsorg och övriga offentlig service lättillgänglig.
3. Bygg blandat såväl småhus, flerbostadshus, likaså hyrt som ägt boenden.

Var social, dela med dig!