Priden är igång

Priden är i full gång. Igår blev jag utfrågad av RFSL och RFSL ungdom och kommande dagar blir det stå i vårt tältet i Pridepark samt på fredag delta i debatt om HBT-flyktingar i Pridehouse.

Vi ordnar också själva ett mycket intressant seminarium om normer behövs i vårt samhälle. Är normer bra eller dåligt? Är det rätt normer som formar vårt samhälle? Kristdemokraterna i Stockholms stad och län bjuder in till ett samtal om normer och normkritik.

I panelen:
Acko Ankarberg Johansson, partisekreterare (KD)
David Lazar, rabbin i den judiska församlingen i Stockholm
Tiina Rosenberg, professor i teatervetenskap och genusforskare
Åke Bonnier, domprost i Stockholm och tillträdande biskop i Skara stift
Moderator: Magnus Kolsjö

Tror det kan bli ett mycket intressant seminarium dock sitter jag i  politikerdebatt om HBT-flykingar samtidigt.

Blev intervjuad igår av bland annat RadioSweden och Nyheter24, läs här.

– Vissa kallar mig feminist, andra transaktivist, men jag ser det som att det handlar om en person som aktivt jobbar med att förbättra politiken, som att jobba med jämnlikhet.
– Jag står upp för det jag tror på: Att alla människor har ett lika värde. Och andra tycker att jag gör ett bra jobb, de blir stärkta av det.
Kort om vårt deltagande i SvD, Makthavare.se, SvD, de skriver också om vårt seminarium på fredag.
Missa inte vår fina KD-blogg, kommer blogga lite mer om utfrågningen jag var med i igår när jag får lite mer tid. Under tiden kan ni läsa sammanfattnig från Amnesty press.
Update:
Fortsatt debatt om vår medverkan vid Pride; Expressen, Newsmill, KDU debattartikel i Expressen, DagensOpinion. Vår medverkan på Priden uppmärksammades också i dansk press.
Var social, dela med dig!
, ,