Priden 2013

Denna veckan börjar Pride-festivalen i Stockholm och KD Stockholm stad och län är med i år igen. Vi kommer ha tält i parken, ordna ett eget seminarium, deltar i flera debatter och nytt för i år ordnar en stadsvandring som jag vill slå ett särskilt slag för. Välkomna!

Guidad promenad under Pride: ”Kärlek bakom tunga gardiner”

Följ med på en guidad promenad mellan historiska adresser på Östermalm. Vi förflyttar oss i tid och rum mellan sanningar och sägner. Vilka var de, och var bodde de, som tvingades hemlighålla sitt kärleksliv och sina känslor? De som kanske levde dubbla familjeliv på grund av sin sexualitet. Och de som öppet vågade att visa. Kort och gott: en spännande kulturvandring som så klart är öppen för alla.

Datum:

Torsdag 1/8

Fredag 2/8

Samling: 15.00 på Östermalmstorg, vid statyn ”Möte”

Promenaden tar ca 80 min

Arrangör: Kristdemokraterna Stockholms stad

Guide: Elisabeth Ericson

Update:

Imorgon torsdag kl 12-12.45 ordnar KD Stockholm stad och län seminarium om att växa upp i en förtryckande familj och kl 15.30-17.30 sitter jag i debatt om asylpolitik/HBT-flyktingar i Pride house, den senare är det gratis inträde på, kom förbi & lyssna!

Var social, dela med dig!