Onsdag debatt om hur man stoppar telefonbedragarna

Läser utredning och remissvar. Förbereder för onsdagens seminarium om hur stoppas telefonbedragarna som jag deltar i. Välkomna! Bedragare som lurar och pressar människor in i tvivelaktiga avtal är ett samhällsproblem. Äldre och funktionshindrade är särskilt utsatta, men problemet är bredare än så. Aktörerna är få, men individerna som drabbas många. Frågan är hur bedragarna ska stoppas? Finns rätt verktyg och används de som de ska? Hur ska den svenska lagstiftningen tillämpas när bedragare flyttar sin verksamhet utanför landets gränser? Behövs ny lagstiftning, är det en resursfråga eller är det nya arbetssätt som krävs?

Välkommen till ett frukostseminarium där vi tillsammans med polis, näringsliv och politiker diskuterar vad som behöver göras för att stoppa telefonbedragarna!

Var social, dela med dig!