Igång igen!

Varför blev jag politiker? Kan man vara kompisar med politiker från andra partier? Och varför det är viktigt att rösta? Angelägen intervju med UR/SVT om demokrati och politik. Sändning i augusti.

Återigen efter lite juluppehåll men har jobbats på då också.
Hur trotsar man en jetlag? Hur trotsar man snökaos? (ja vi blir lite dramatiska så fort det kommer lite snöslask i Stockholm) Svaret på det mesta: Man kör på! Så denna vecka träffat Islands president, gjort intervjuer, läst handlingar, rapporter, gått igenom mail, brevhög, haft massa möten med såväl alliansgruppen i Civilutskottet, riksdagsgruppen, gruppstyrelsen, EU-gruppen, haft utskott, voterat och lokalavdelningsmöte. Dessutom julgransplundring 2 ggr/förra veckan på jobbet! Julen ut, valrörelsen igång!!

Intervju i Byggindustrin som får vara kvar, kul!

Spelade också in podd, bra samtal om bostadspolitik, byggpolitik, samhällsbygget! Lyssna gärna här

Caroline Szyber om boprisfallet och valet

Utskottet i full igång. Idag utskott med besök av Riksrevisor Helena Lindberg m.fl. presenterar rapporten Tillsyn av ställföreträdare och överförmyndare. Intressant och viktig rapport. 24 propositioner och 3 skrivelser samt ett stort antal motionsbetänkanen. Det blir en intensiv vår i civilutskottet!

Var social, dela med dig!
,