Igång igen!!

Jag är igång igen. Det är valår så valrörelse pågick även under korta sommarlovet. Jag har svarat på en massa enkäter och gjort intervjuer ex denna där jag svarar på frågor om billigare bostäder. Samt dela material!! 💪💪

Det var ett intensivt men bra Almedalen. Almedalen! För de som inte varit här lite svårt begripa. Massa politik, massa näringsliv & civila samhället. En smältdeg precis som det bör vara. Lyhördhet, ansvarsutkrävande, erfarenhetsutbyte, påverkan. Men möten & samtalen blir spontanare, lättare och erbjuder ofta nya perspektiv. Gamla och nya bekantar.
Bra samtal och debatter. Kan säga ingen nämnd, ingen glömd men tack @boklok @sverigesbyggindustrier @svt @skanskasverige @husbusen32 @svenskhandel @almedalsgarderoben
@kvinnolobbyn @byggmaterialhandlarna @studboforetagen @sabo_se @fastighetsagarna_sthlm @hyresgastforeningen @gapf_riksorganisation @tmf_swe @utopiaarkitekter @sauf_sverige Och många till!!! En middag i Tofta som gav ny energi! Bra mingel och de bästa samtalen sker spontant eller över en glass eller saffranspannkaka!

Var social, dela med dig!