Valrörelsen igång!!

Valrörelsen är igång!! Vill du hjälpa till? 💪💪💪 Vill du att jag ska fortsätta i riksdagen i fyra år till finns det flera saker du kan göra.

1. Kryssa mig, är nr 2 på Stockholms stad riksdagslista! (Jag är också valbar i Stockholms län, Göteborg, Malmö & Jämtland)

2. Tipsa dina vänner och bekanta samt nära och kära om mig! Du kan också bjuda in till ett house party jag kommer gärna och svarar på era frågor!

3. Hör av dig om du bor där jag är valbar och vill hjälpa till att dela foldrar!

4. Om två helger sätter vi upp affischer, hör gärna av dig om du vill vara med! Vill du sätta upp min affisch där du bor, så säg till!

5. Sprid gärna mina blogginlägg, RT/retweeta på Twitter, tipsa fler att följa mig här på Instagram och dela mina Facebook statusar – på så sätt får fler väljare kännedom om mig! Använd gärna hashtaggen #kryssaszyber där samt på Twitter när ni kryssar mig eller hjälper till med kampanjen!

6. Kom och dela material i samband med torgmöten eller debatter där jag är med!

7. Skänk en slant till min kampanj! Den går till att jag ska kunna synas mer i valrörelsen genom att göra reklam för min kandidatur. Kampanjkonto Skandiabanken 9150-731.371-5 alternativt Swish:a till telefon 0708181421, skriv ditt namn så jag kan tacka & redovisa alla bidrag i enlighet med partiets regler.

Jag brinner för det jag gör, känner jag har gett mycket under dessa år men har så mycket mer att ge i svensk politik!

Var social, dela med dig!
,