Debatter + mingel = Almedalen

Full fart i Almedalen. Igår var det mingel och diksussion om bostadspolitik (se Youtube-klipp där jag talar om hyresrätten) och sedan talade jag social trygghet i Anton Abeles Kostymfritt. Sen träffa folk och mingla.

Idag har jag uttalat mig om varför KD ska vara kvar i Alliansen (vissa distrikt i Centern vill lämna) men också varit tydlig att vi måst bli just tydligare inom Alliansen. Uttalar mig också i SvD. Sedan har jag suttit i debatt hos TV4 om granskningen/bevakningen av hovet med både representanter från hovet, journalister och folkvalda. Intressant diskussion.

Nu snart dags för samtal om vapenexport. Sedan ytterligare mingel, titta på lite politiska skämt på Comedy club. Ikväll blir det samtal om politik och teknik sen mer mingel. Skulle dock vara lite skönt med mer värme väldigt kallt år i år, ja rent vädermässigt alltså i Almedalen. Bild från förra året, i år mest dimma…

Var social, dela med dig!
, , , , ,