Fortsatta debatter och samtal

Det har fortsatt varit full fart i Almedalen, så många intressanta diskussioner och samtal och möten samt mingel såklart. Förutom det en hel del intervjuer och ”tävlingar” där jag tydligen kom på tredje plats bland snyggaste politiker (Comedy club sa tidigare i veckan under sin roast att det inte är någon direkt konkurrens..oh well jag blev glad 😉

Även fått lite alternativa frågor exempelvis har jag fått frågan vad jag skulle fråga Gud.

Igår hade jag fullt schema börjar dagen med att tala om människorhandel och våld mot kvinnor i domkyrkan, sedan debatt om biståndet. PGU, Politik för global utveckling. Därefter talade jag om valet i Belarsu/Vitryssland och situationen efteråt på Internationella torget.

Idag har det varit debatt om rasismen, integration och strukturell diskriminering. (filmades av SVT så jag lägger upp länk framöver). Vädret har blivit bättre i Almedalen, skönt!

Flera av mina debatter har uppmärksammats, kul! Vapenexport, kvinnofridsbrott, utsågs till bästa Allianspolitikern av valbloggen – tack! 

Ps. Debatten om tvångssterilisering har fortsatt och jag tror på många intressanta men också arga diskussioner under Pride.

Var social, dela med dig!
, , , ,