Göran Hägglund fortsatt partiledare

Det har varit intensiva dagar i Västrås. Först kommun- och landstingspolitiska dagar. Jag har suttit i två seminarier om ungdomsbrottslighet och två seminariun om sociala medier. Här kan ni läsa mer om de tips jag ger om sociala medier.

Det blev också en helg där vissa partikollegor gjorde uttalanden som jag klart vänder mig emot. Först ut Mats Odell som sade ” och sedan kollega i Skåne som sa han ville utvisa brottslingar och deras barn.

Sedan har det varit extra riksting. Det har varit en intensiv höst med hårda ord från båda sidor och det enda jag nu hoppas är att alla respekterar valresultatet och att vi kan gå vidare. Jag blev intervjuad i Studio ett inför rikstinget.

Mitt plädering jag höll

En majoritet i KD Stockholm stad i såväl distriktsstyrelsen som bland lokalavdelningarna vill ha Göran Hägglund som partiledare. Göran Hägglund personifierar Alliansen sociala röst – ett Kristdemokraterna som har en plats i svensk politik och en plats i Alliansen. Göran ger dem utan röst – en röst i debatten. Han har sett till att kristdemokratisk politik blivit verklighet. Det vi lovat, håller Göran, hela 90 % av vallöftena blev verklighet. Och mycket mer ska vi få igenom. Medlemmarna men även många utanför partiet säger att Göran står för förtroende och tillit. Som politiker kan man inte få ett bättre betyg. Göran är populärare än partiet och med en partiledare som människor har förtroende, tillit och gillar det är den som kan lyfta och breda partiet. Därför tror vi Göran är bäst lämpad att leda partiet. Bifall till valberedningens förslag.

Jag hoppas som jag sagt tidigare: 

Även riksdagsledmoten Caroline Szyber (KD) uppmanar sina partikamrater att tänka på partiets främsta och inte driva egna agendor.

– Jag tror att det är viktigt att alla respekterar valresultatet oavsett vem som väljs. Det har sagts hårda saker från bägge sidor och det är klart att det som kommit fram säkert skadat partiet, säger hon till Nyheter24.

Var social, dela med dig!