Supertalang

Jag är så glad och stolt över att ha kommit med på Veckans Affärers lista över Supertalanger. Jag återfinns på plats 54 med motiveringen ”54. Caroline Szyber, 30, Kristdemokraterna. Klev in i riksdagen som politiskt sakkunnig i rättsfrågor. Numera riksdagsledamot för KD, sitter i justitieutskottet och EU-nämnden, samt är ersättare i konstitutionsutskottet. Har den, för en kristdemokrat, ytterst ovanliga meriten att vara Regnbågsprisad av RFSL.”

Läs hela listan här.

Sedan kom jag på Nyheter24:s innelista

4. Caroline Szyber

Kristdemokraternas riksdagsledamot Caroline Szyber har varit med förr på innelistan. Nu är hon tillbaka igen. Detta för att hon vågar stå upp för rätt självklara grejer som plöstligt blir märkligt svåra om man sitter i riksdagen. Szyber har politisk ryggrad och det är en extrem bristvara i dagens politiska klimat.

Kul när ens arbete uppmärksammas! Som sagt mycket glad och stol, vilken början på året!

Var social, dela med dig!