Nummer, siffror, opinionsundersökningar…

6 % blev valresultatet i söndags och det var god stämning på valvakan! I opinionsundersökning igår fick vi 3,9% men den är gjord för några veckor sen och jag är glad vi gjorde ett så bra val. Cyklade hem från valvakan nöjd, 5888 fler i Stockholm stad röstade på Kd denna gång! Tack ännu en gång bästa kampanjare, er förtjänst!! Igår fick jag kommentera opinionsundersökningen live i Expressens tv. Jag sa vi har gjort en fantastisk valrörelse med ett ökat valresultat, det visar på att vi är bäst när det gäller. Bra kandidater är viktigt och vi har även bra kandidater till höstens val. Vi har också en bra och viktig politik som underlättar människor vardag. Mindre barngrupper – vi är beredda att höja maxtaxan, äldreomsorg – sjukvård, men vi måste också se till att Sverige blir konkurrenskraftigt. Utbildning/skatter. Vi hämtade upp mycket sista veckorna i EU-valet, visar på att vi är bäst när det gäller. Många väljare bestämmer sig sista veckan, så vi har stora möjligheter. Alliansen kraftsamlar nu med en valkickoff nästa vecka och spelplanen ser annorlunda ut när regeringsalternativ ställs mot varandra.

”Ibland undrar jag vad det är m kristdemokrater var de får energin ifrån” Torsten Strömberg skriver Oskarshamnstidningen.
Grym valrörelse gjorde vi!Och det kommer gå bra i höstens val!

Update:
Torsdag 29 maj
4,2 i dagens Novus. +0,6 den enda vägen är upp! Så taggad inför valet! Och bara för att vi är över 4% så rapporteras det inte om det….

Var social, dela med dig!
, ,