Det är allvar nu

image

image

Årets andra politiska höjdpunkt närmar sig! Det är förstås valdagen den 14 september som jag syftar till. Återigen väntar ett ödesval för Sverige. Ska vi få fortsätta den inslagna vägen av valfrihet, ekonomisk stabilitet och individuell frihet under ansvar? Får den samspelta Alliansen för Sverige fortsätta sitt gedigna och framgångsrika arbete med att sätta vårt land på världskartan som ett av de absolut bästa länderna att leva i?
Eller väntar en parlamentarisk ovisshet där formerna för ett eventuellt samarbete kommer att mejslas fram först efter valdagen?

Tillsammans kan vi verka för att Kristdemokraterna även under nästa mandatperiod blir ett parti att räkna med!

Så stolt och glad att så många visade sitt stöd och deltog i kippavandringen!! Blir helt rörd. Kippor så långt ögat kan nå!

Har på eftermiddagen äntligen deltagit i en debatt/samtal där det fanns utrymme för värderingar, ideologi och visioner. Äntligen som sagt!! Mys med lillen tills han somnade nu skriva personliga brev – varje röst spelar roll!

Var social, dela med dig!
,