Poddar om politik med politiker

podd_syn

Poddar är ju poppis, jag har några favoriter som jag lyssnar på. Det har också blivit några inför denna valrörelse och kommer också bli några under valrörelsen. Jag tycker det är ett kul format. Spelade i Almedalen in en podd eller tvodd kanske tom då den även filmades för Youtube om ledarskap med bland annat Jenny Madestam och Löfbergs VD Lars Appelqvist. Politisk snack skriver såhär: Ett spännande möte mellan Kristdemokraternas rättspolitiska talesperson och Löfbergs Lilas vd. Titta! Jag tyckte det blev ett intressant samtal om ledarska i politiken och näringslivet och blev ett bra samtal med näringsliv och politiken.

Likaså spelade jag inn Synfält framåt och den vecka är jag gäst! Vi talar om företagarfrågor, migration och rättspolitik och mycket därtill! Lyssna här!

Gjordes faktiskt två bilder på mig ingen jättelik eller?! Var riktigt kul spela in Synfält framåt. ”Lite kristen” för att jag är kristdemokrat är väl det enda jag inte gillar i podden men kanske lika bra reda ut fördomen om huruvida man måste vara kristen för att rösta på Kristdemokraterna. Och svaret är nej det behöver man inte vara.

Återigen lyssna här.

Nu framåt i valrörelsen!

Var social, dela med dig!
, , ,