Sluta kalla vandalism för aktivism

van

Istället för egna valaffischer sätter vänster upp sina på mina. Dror Feiler jag är trött på din och dina kompisars aktivism. Ni struntar i demokratin och de demokratiska reglerna gäller tydligen aldrig er. Skaffa egna affischer. Till alla sk aktivister som gör såhär har jag bara en sak att säga: Håll er utanför politiken för ni spelar inte enligt de demokratiska spelreglerna. Sluta kalla vandalism för aktivism.

vanII

Ja om någon undrade om och i så fall vad Feiler svarat, ingen förklaring eller ursäkt utan ren och skär idioti men lite kryddning av manschauvinism. Men jag hade faktiskt inte förväntat mig annat.

Uppdatering:
Flera har bett mig förtydliga att Dror Feiler är riksdagskandidat, det är han. Några vänsterpartister högre upp på riksdagslistan har tydligt markerat mot honom men annars väldigt tyst från Vänsterpartiet….

Var social, dela med dig!
, , ,