Valrörelsen är igång!

kryssaMin valrörelse är igång!

Planerar för fullt, bokat in valdebatter, möten, manifestationer, studiebesök, tider i valstugan osv.

Gjorde igår ett intressant besök hos en privat förskola, talade om kvalitén i förskolan, barngruppernas storlek och så blev det hel del med fokus på vinst i välfärden. Den är halvfransk & de var oroade de var tvungen att stänga. Deras fokus är att bli större, kunna erbjuda flera platser men för att kunna växa krävs det vinst att kunna återinvestera. Bra samtal och typ.ex på att privata alternativ behövs och gör otroligt bra arbete!

Utlandsröstningen har redan börjar vill ni ha valsedlar säg till! Bara maila adress! Valrörelsen är igång, bjud gärna in vänner följa denna sida och följa min valrörelse! Det behövs en kaxig jurist i riksdagen – kryssa Caroline Szyber!

Var social, dela med dig!
, , ,