Sista intensiva dagarna

topp

Nu är det många frukostmöten imorse ett väldigt trevligt anordnat av gruppledare och bitr socialborgarråd Ewa Samuelsson Ladies breakfest! Där jag talade tillsammans med Ella Bohlin. Verkligen imponerad över det nätverk av kvinnor som Ewa byggt upp!

Imorgon ordnar Kristdemokratiska kvinnoförbundet, KDK, ett frukostmöte RUT och kvinnors företagande står på agendan. På fredag talar jag på rotary på Fryshuset.
Tack alla som bjuder in och låter mig tala om vad Kristdemokraterna och jag vill!

Idag gjorde jag en intervju med BBC, svensk politik på engelska lite andra one-liners! Sen har jag skrivit två debattartiklar, gäller opinionsbilda tom valdagen! Sen är det rättspoltisk debatt på torsdag kl 19-20 på Aftonbladets Brottscentralen. Jag frågas ut i Expressens valstuga på fredag kl 11. Ikväll debatt om hederralaterat våld kl 18-20 ordnat av föreningen Glöm aldrg Fadime och Pela och imorgon debatt kl 12-14 om romers situation i Sverige.

Imorgon eftermiddag, fredag eftermiddag samt lördag kampanj vid Karlaplan. Utöver detta dela massa material, vill ni hjälpa till? Säg till! Eller har ni portkod? Säg till så ska jag se till vi delar där! På söndag delar jag valsedlar utanför vallokal och valvaka. Känslan på söndag när jag går och lägger mig ska vara att jag gjort allt jag kunnat för att det ska gå så bra som möjligt.

Var social, dela med dig!
,