Extra val – nyval

11

Extra val – nyval 22 mars det hade jag inte trott när jag gick upp imorse. Trodde kanske det skulle bli resultat efter en regeringsombildning men nu är det ett faktum. Och vet ni vad jag är riktigt taggad för valrörelse! Frågorna sedan igår när SD sa hur de skulle rösta har varit många, tongångarna på Twitter och i media väldigt höga. En dag som denna tåls det att påminnas om att en demokrati behöver en opposition. Ska SD vara enda oppositionspartiet i Sverige? Nej. Om man räknar med att oppositionen ska underlätta för regeringen har man hamnat i Ryssland. Jag röstade självklart för Alliansens budget.

Å Stefan Löfven det är Socialdemokraterna som kommer att göra sitt sämsta val nånsin. KD kommer definitivt finnas kvar i riksdagen! Redo för debatter, affischering, gator och torg – igen! Bring it! ‪#‎kryssaszyber

Vill ni hjälpa till hör av er!

Var social, dela med dig!