Kvinnoförbundet!

Jag är tillbaka i tjänst! Gått igenom posten, fixat på kontoret, många avstämningsmöten, läst igen hel del handlingar och efter datorhaveri påbörjat mailen. Haft lite koll men kontroll på mailkorgarna blir det nog inte förrän senare i veckan. Almedalsplaneringen är igång, idag hade vi möte i distriktet och valplaneringen är i full gång!
Imorgon blir det debatt om strandskydd hos Stockholms handelskammare så kort och gått i full gång. För några veckor sedan blev jag invald i Kristdemokratiska kvinnoförbundets ledning. Så stolt och glad för förtroendet!

Kristdemokratiska kvinnoförbundet har
valt två nya vice ordförande i förbundsledningen

På KDK:s årskonferens i Helsingborg 19-23 april valdes återigen Marie-Louise Forslund Mustaniemi, Mariefred till förbundsordförande
Ny 1: vice ordförande blev Ann Hedberg Balkå, Järfälla
Ny 2. Vice ordförande blev Caroline Szyber, Stockholm

– Jag är hedrad över att återigen bli vald till förbundsordförande för Kristdemokratiska kvinnoförbundet.
Mer än någonsin behöver vi stå upp för allas lika värde och rättigheter.
KDK ser som sin uppgift att ständigt driva på frågor om likavärdes principen. Kvinnors rätt till en god vård och omsorg, kvinnors rätt till en jämställd arbetsmarknad. Säger Marie-Louise Forslund Mustaniemi
– Jag ser framemot att få driva kristdemokratisk politik utifrån ett kvinnligt perspektiv. Vi behöver en mer jämställd forskning för att kunna ge kvinnor rätt vård och behandling, äldre kvinnor som drabbats av våld i nära relationer är angelägna frågor säger Ann Hedberg Balkå
– Varje kvinna har rätt till ett gott liv och en god hälsa. Våld och brott mot flickor och kvinnor är ett stort samhällsproblem som måste bekämpas. Polis och åklagare och hela vårt rättsväsende ska ha resurser för att utreda och lagföra dem som begår dessa typer av brott, säger Caroline Szyber.

Var social, dela med dig!
,