Ingen nyhetstorka denna sommar

Ännu har långt ifrån alla kort lagts på bordet i Transportstyrelsehärvan. Men Alliansen var tydlig med tre ministrar och inget har framkommit som gör att det inte är aktuellt snarare tvärtom. Fler ska kallas till utskott och KU tidigarelägger sin granskning. Detta handlar inte om formalia det handlar om etik och ledarskap, och rena lagbrott som min partiledare Ebba Busch Thor sa. Åkte själv in till riksdagen för att skriva under att begära extra sammanträde i kammaren. Intervjuades av SVT.
Riksdagens talman behöver få in 115 namnunderskrifter från riksdagsledamöter för att kalla till extra sammanträde. Riksdagsledamoten Caroline Szyber (KD) har redan skrivit under.
– Vi räknar med att det tar någon, eller några, dagar. Sedan kan det bli en omröstning, säger riksdagsledamoten Caroline Szyber (KD).
Varje namnunderskrift måste komma in i fysisk form till talmannen, och får alltså inte komma in elektroniskt, via till exempel mejl.

– Jag utgår från att alla alliansriksdagsledamöter har skrivit under med sitt namn under dagen, säger riksdagsledamoten Caroline Szyber (KD). Under kvällen la hon upp en bild på sin namnunderskrift på Twitter.

Caroline Szyber befann sig redan i Stockholm och kunde snabbt lämna in sitt underskrivna papper.
Expressen skriver, Nya Dagbladet,

Denna kommentar skrev jag på Facebook i samband med Löfven gjorde regeringsombildning.
‪Obegripligt att försvarsministern inte anser att en säkerhetsrisk för Försvarsmakten är något han har ansvar att informera statsministern om.
Nya infrastrukturministern nämner inte transportstyrelsen alls under presskonferensen, vad ska han göra för att arbeta vidare och rädda upp situationen?
Som ordf i civilutskottet intressant Morgan Johansson nämner nya namnlagen! Hänt lite på civilrättsliga området och det som pågår på området tas nu över av Heléne Fritzson
Min grannes kommentar ”han var väldigt arg Löfven på tv tidigare idag”

Förra veckan var det Pride. Bra partiet är på plats även i år. Varit utloggad så missade uttalande från partist om Pride. Lika bra det. Happy Pride! Vi står upp för alla människors lika värde & rätt älska vem de vill!

Svenska kyrkan politiseras allt mer. Att en präst twittrar negativ och fräck kommentar till Israels ambassadör om deras medverkan på Pride fick mig att reagera och många med mig ska sägas.

Var social, dela med dig!