Full fart in i det sista

I helgen var det kampanj. I måndags viktig och bra konferens om situationen för ungavuxna på bostadsmarknaden på Rosenbad där jag deltog i samtal. Läser mer om den här. SVT forum sände.
På tisdag rundvandringen, invigning och bostadspolitisk debatt på Eksjöhus. Se lite bilder och läs om den här! TMF skriver också.

Blivit lite blandad media också under veckan om såväl barnäktenskap som en tidning jag varit debattör i Byggindustin som tyvärr lägger ned. Om Kinas relation till världen där min interpellation till urtikesministern om Taiwan nämns. Igår i gryningen debatt om en skattereform är lösningen på de utmaningar och orättvisa som finns på bostadsmarknaden. Ordnat av Hyresgästföreningen, SABO och Fastighetsägarna.

Jag har också hunnit ha möte med Israel ambassadör, besök från Bruma för att höra mer im situationen där. Likaså var jag med och ordnade en kippavandriong ihop med riksdagens nätverk mot antisemitism. Glad för så stor uppslutningen på kippavandringen som Riksdagens nätverk mot antisemitism ordnade Elisabeth Svantesson Aron Szugalski Verständig Svante Weyler Magnus Manhammar höll alla bra och tänkvärda tal också! ‬

Var social, dela med dig!