Intensiv höst

Det har varit en intesiv höst, i förra evckan ordnade jag tillsammans med Rättsstatensvänner ett seminarium om resning i riksdagen. Med fd justitierådet och ordf i HD Johan Munck samt advokat Anders Frigell i panelen.


Mina motioner fortsätter uppmärksammas.

I förra veckan var jag intervjuad i Riksdag och departament. Jag har ju bloggat om detta tidigare, läs här. Mycket finns att göra för att vässa bostadspolitiken!

Jag fick ett mail i helgen från en som arbetat heltid innan han började studera. Sedan hade han använt sina sparpengar och ej tagit CSN. När han nu blev pappa baserar lönen på studiebidrag då han varit heltidsstudent då han ej tagit något bidrag. Han fick lägsta belopp dvs 187:-/dag istället för 600:-/dag som han hade fått om hans föräldrapeng hade beräknats på den lön han hade innan han blev student. Detta för att han inte tog bidrag från CSN under första terminen. 

Kristdemokraten gör en genomgång av motioner bland annat från mig.

I helgen var jag och höll utbildning om media i distriktet jag är fadder för Södermanland.

Var social, dela med dig!
,