Nätkärlek

Jag har varit aktiv i debatten om näthat och hot och skrivit både här på bloggen två gånger, varit med i radio, tv, tidningar. Men bland allt hat så finns också något så fint med nätet. Jag har kommit i kontakt med vänner från för och lärt känna nya vänner genom nätet. Haft otroligt bra diskussioner, skrattat så mycket med andra på nätet, har vänner som träffat kärleken på nätet. Nätet har en mörk sida men är också något fantastiskt. Därför är jag glad att trots debatten om allt har så har hashtagen #nätkärlek är större på Twitter än #näthat. Och jag har fått så många fina mail och kommentarer efter mina framträdanden i media och här på bloggen. Det finns så mycket uppmuntran och kärlek också.

Gladast blev jag av ett anonymt mail – anonymnätkärlek – som skrev

Vad styrka är för mig? För mig är du styrka. Inte bänkpressstyrka eller äta-chili-korv-styrka, utan för att du inte ger upp fast det är svårt ibland. För att du gör det du tror på och på så sätt fungerar som en förebild för både mig och andra. För att driver fram något du själv tror på och inspirerar andra att också tro på sig själva. För att du inte slutat vara den du är.

Och ett till

Du får mig att utvecklas. Jag vill mer tack vare dig. Fortsätt med det du gör. Det du tror på får fler att vilja. Jag beundra dig, för att du vågar stå upp för det du tror på.

**********************************

Jag vill tacka för fina ord! Made my day!

Var social, dela med dig!